Papillon

Valper etter: BIS BISS C.I.B Multi CH JCH Nightfire's Burn To Win og N UCH FI UCH EE UCH (3 x CACIB) Oriana Honey Marestel født 5. September 2018. Mer info under B-kull.

Det ble 1 hanne og 3 tisper.
Stacks Image 39
N UCH FI UCH EE UCH Oriana Honey Marestel ble BIM med CACIB i Pärnu, Estland.
Stacks Image 45
Stacks Image 25
BIS BISS C.I.B Multi CH JCH Nightfire's Burn To Win ble BIS i Pärnu, Estland.
Stacks Image 27
Når man bor i Nord-Norge og er interessert i utstilling, ja da må det bli utstillingsferie om sommeren. I år gikk turen bl.a. til Estland. To dager med Internasjonal utstilling i Pärnu 7.-8. juli.

Samtidig hadde Oriana fått løpetid. Egentlig hadde jeg gitt opp å få paret henne, og i Pärnu var hun på ca 14. dag. Men ut av det blå dukket så DEN flotte hannen opp: Nightfire's Burn To Win. WOW, jeg ble i alle fall betatt!!! Så jeg tok sjansen og spurte om det var mulig å få til en parring, om alt ellers var i orden av helseundersøkelser osv. Det var det, og vi ble enige.

Ikke nok med det, på utstillinga ble Oriana BIM med Cert, CACIB og Estisk Champion, og han ble BIR med Cert, CACIB og Estisk Champion. Mer fikk vi ikke med oss den dagen, da vi hadde en avtale i byen. Etter to vellykkede parringer, spurte så tolken (jeg er dårlig i russisk), om vi hadde fått med oss at hannhunden hadde blitt Best In Show! Snakk om Jackpot!

Vi vet at vi har vært ekstremt heldige, og skal selvfølgelig beholde minst en selv. De andre søker vi kjærlige hjem til, helst noen med interesse for utstilling.
Stacks Image 5
N UCH FI UCH EE UCH (3 x CACIB) Oriana Honey Marestel